Stalling Opslag Smilde

Stalling Opslag Smilde - A en B
klik op foto
Stalling Opslag Smilde - C en D
klik op foto
Stalling Opslag Smilde - E
klik op foto
Stalling Opslag Smilde - F
klik op foto
Buscampers Smilde
klik op foto

Goedkope stalling en opslagruimte huren in Smilde, Drenthe.


Stalling opslag smilde. Goedkope units en bedrijfsruimte in Drenthe


Stalling en Opslagruimte huren in het mooiste bedrijfsverzamelgebouw van noord Nederland.

Kwam oorspronkelijk voort uit de sociale gedachte om ZZP-ers of (startende) ondernemers in Drenthe, Friesland en omgeving te helpen aan een voordelig maar luxe onderkomen om zo zich goed te kunnen presenteren, maar wel voor een zeer lage huurprijs, (va. 29,95 p/week) waardoor men het investeringsvermogen in eigen onderneming kan blijven houden zoals het hoort.
Opslag voor particulieren i.v.m. hobby of verhuizingen is uiteraard ook mogelijk.

Let op! Wij verhuren uitsluitend èchte units, dus van brandveilig beton, met een eigen toegangsweg, parkeerplaats en een eigen toegangsdeur, vrij van verdere belemmering zoals automatische slagbomen, rolpoorten, pincodes, recepties, liften of andere randzaken die vaak klant onvriendelijk weigeren, of vertragend of storend kunnen werken.
Onze units zijn dus geen voormalige of toevallig leegstaande ex bulkgebouwen, ex kantoorgebouwen of boerenschuren vol met zelf getimmerde units van zeer brandbare materiaal met dunne inbraakgevoelige scheidingswandjes, waarbij iedereen naar binnen moet door 1 grote verzameldeur of een receptie die je meestal tevoren nog moet gaan bellen ook als je komt.
Onze units zijn geheel speciaal gebouwd voor (brand)veilige stalling en opslag dus bieden gewoon simpelweg de beste plek bij elk ruimtegebrek.

 

Adres: Industrieweg 18, locatie A en B

stalling opslag smilde verhuurt kleine en grote opslagruimte en units Goedkope Opslagruimte of Stalling huren in Smilde, tevens kleine Bedrijfsunits Goedkope Opslagruimte of Stalling huren in Smilde, tevens kleine Bedrijfsunits

Beveiligd met veel LED-licht rondom en 20 camera's. Brand en inbraakwerend door een 10cm dik gewapend beton binnenwerk. Tevens stroompunten, gezamenlijke toiletten, wifizone en water tappunten. Deze goedkope maar superluxe onder architectuur gebouwde stalling & opslagruimte is ideaal voor elke particulier met ruimtegebrek of zakelijke klanten die tijdelijk stalling & opslagcapaciteit nodig hebben.

Goedkope Opslagruimte of Stalling huren in Smilde, Drenthe, tevens kleine Bedrijfsunits Goedkope Opslagruimte of Stalling huren in Smilde, Drenthe, tevens kleine Bedrijfsunits
Zeer ruim opgezette Stalling en opslagruimte met parkeergelegenheid op graskeien.

Goedkope Opslagruimte of Stalling huren in Smilde, tevens kleine Bedrijfsunits Goedkope Opslagruimte of Stalling huren in Smilde, tevens kleine Bedrijfsunits
Degelijk brand en inbraakwerend gebouwd met een binnenwerk van 10 cm dik beton.

Goedkope Opslagruimte of Stalling huren in Smilde, tevens kleine Bedrijfsunits Goedkope Opslagruimte of Stalling huren in Smilde, tevens kleine Bedrijfsunits Goedkope Opslagruimte of Stalling huren in Smilde, tevens kleine BedrijfsunitsRechts en links 8 units van (L X B X H) 5 x 8 X 6 = 40 m2 / ca. 220 m3 voor 65 p/w, met de mogelijkheid tot het creëren van een zolderruimte van extra 20 m2. Sectionaaldeur met loopdeur 3.6 m. breed / 4.0 m. hoog. Tevens een LED-TL lichtpunt met schakelaar, LED buitenlamp, 2 x 230v. aansluitpunt, gezamenlijk toilet, watertappunt en WI-FI zone.
Rondom een zeer ruime ecologische parkeer en rangeerstrook met graskeiverharding.

 

  

Klantvriendelijke opzet welke zeer goed toegankelijk is met veel beveiligingslicht aanwezig rondom het hele gebouw.

Goedkope Opslagruimte of Stalling huren in Smilde, tevens kleine Bedrijfsunits Goedkope Opslagruimte of Stalling huren in Smilde, tevens kleine Bedrijfsunits Goedkope Opslagruimte of Stalling huren in Smilde, tevens kleine Bedrijfsunits
Middensegment rechts en links 2 x 16 units van (L X B X H)  5 x 2.5 X 3.2 = 12.5 m2 / 40 m3 voor 29,95 p/w, met een sectionaaldeur incl. loopdeur van 2.0m. breed en 3.0 m. hoog. Tevens een LED-TL lichtpunt met schakelaar, LED buitenlamp, 2 x 230v. aansluitpunt, gezamenlijke toiletten, watertappunt en wi-fi zone. Door de brede toegangsweg met overkapping is het handig droog laden & lossen. Rondom het gebouw is een zeer ruime ecologische parkeer en rangeerstrook met graskeiverharding.

 

Adres: Industrieweg 18, locatie C en D


 klik op foto voor info 
Mooie nieuwe opslagruimtes.
Slechts 45,- euro* per week

 Afmeting 9.00 X 3.40 X 3.15 m. (lxbxh)
Doorrijhoogte roldeur is 2.90m.

*Minimale huurtermijn is 13 weken.
* Kortere 'opvul' periodes mogelijk voor 55,- p/wk
* Servicekosten 2,50,- euro per week.
* Borg eenmalig 500,- bij aanvang.

(komt weer retour bij einde overeenkomst)
De opslagruimtes zijn niet bedoeld als klusruimte of minifabricageruimte.

Roldeuren met geïntergreerde loopdeuren.
 kurkdroog, schoon, inbraak en brandveilig.

stroompunt, beveiligings led-licht binnen en buiten.
Bewoonde omgeving, dus veel sociale controle.
Camera beveiling, gezamelijke toiletruimte en gratis wifi.

 

Adres: Industrieweg 18, locatie E


 klik op foto voor info 
Mooie nieuwe opslagruimtes.
Slechts 29,95 euro* per week

 Afmeting 7.00 X 3.00 X 2.05 m. (lxbxh)
*Minimale huurtermijn is 13 weken.
* Kortere 'opvul' periodes mogelijk voor 39,95 p/wk
* Servicekosten 2,50,- euro per week.
* Borg eenmalig 350,- bij aanvang.

(komt weer retour bij einde overeenkomst)
De opslagruimtes zijn niet bedoeld als klusruimte of minifabricageruimte.

Soepele bedienbare roldeuren, Kurkdroog, schoon,
inbraak en brandveilig m
et beveiligings led-licht binnen en buiten.
Bewoonde omgeving, dus veel sociale controle.
Camerabeveiliging, gezamelijke toiletruimte, gratis wifi
.

 

Adres: Leemdijk 1-F, locatie F


 klik op foto voor info 

Mooie nieuwe opslagruimtes.
Slechts 29,95 euro
* per week.
*Minimale huurtermijn is 13 weken.
Afmeting 7.00 X 3.00 X 2.08 m. (lxbxh)

* Kortere 'opvul' periodes mogelijk voor 39,95 p/wk.
* Servicekosten 1,50,- euro per week.
* Borg eenmalig 350,- bij aanvang.

(komt weer retour bij einde overeenkomst)
De opslagruimtes zijn niet bedoeld als klusruimte of minifabricageruimte.

Kurkdroog, schoon, inbraak en brandveilig.
Met beveiligings led-licht binnen en buiten.
Bewoonde omgeving, dus veel sociale controle.

 

Contact Opnemen >>

Bezetting & Prijzen >

 


Al je bezittingen droog en beveiligd opslaan.
Wanneer je meer bezittingen dan ruimte hebt, dan is het goed om deze ergens te kunnen opslaan zonder dat je er verder nog zorgen om hebt. Dat kan je bijvoorbeeld doen door voor een beveiligde opslag te kiezen. Wanneer je voor het huren van ruimte bij een echte specialist kiest, dan weet je in ieder geval alvast zeker dat alles op de juiste manier wordt verzorgd. Je hebt voldoende ruimte om je spullen op te slaan. Het beveiligen gebeurt dan op een professionele manier. Er is altijd oog op de opslagruimte, zodat er niets mis kan gaan. Dit is vooral ook zakelijk aantrekkelijk te noemen.

Je kan er alles kwijt wat je bijvoorbeeld niet meer op je bedrijf kunt bewaren, maar misschien ook wettelijk nog niet weg kan doen. Wanneer je privé grotere zaken wil opslaan, dan is er ook voldoende mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een klasieke auto, boot of camper. Wanneer je daar ruimte voor nodig hebt, dan is het goed om voor een beveiligde stalling te kiezen. Het is goed privé te kiezen voor dezelfde aanbieder die ook zakelijk ruimte voor andere vormen van opslag aanbiedt. Je weet dan dus ook al direct dat het met het beveiligen van de ruimte wel in orde is. Dit geeft je veel zekerheid.

Je kan dan met een gerust hart alles opslaan wat je niet in je eigen woonruimte, bedrijf of kantoor kwijt kan. Dit maakt het dus voor iedereen gemakkelijker. De mogelijkheden zijn dan ook flink groot te noemen.

Zakelijk of prive gebruikmaken van opslag.
Gebruikmaken van opslagruimte kan je zowel op prive naam, als voor zakelijke doeleinden doen. Het is namelijk zo dat je op allerlei manieren voordeel kan hebben van extra ruimte om spullen op te slaan. Wanneer je denkt aan prive doeleinden om de ruimte te gebruiken, dan denk je al snel aan inboedelopslag of andere inventaris. Heb je ruimte nodig om je inboedel in kwijt te kunnen, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen of verbouwen? Dan is het aan te raden om een goede droge opslagruimte te huren die ook nog eens relatief snel en dichtbij te ver krijgen is.

Op die manier kan je zonder zorgen je spullen achterlaten. Ook voor ondernemers kan dit een goede oplossing zijn. Wanneer je bijvoorbeeld je volledige archief moet bewaren, maar daar niet de ruimte voor hebt op kantoor. Dan is het goed mogelijk om dit te doen door extra ruimte te huren. Deze vorm van bedrijvenopslag is alleen maar populairder geworden door de jaren heen. Op deze manier kan je gemakkelijk zorgen dat je als ondernemer al je zaken goed op orde houdt, maar wel gewoon de werkruimte op kantoor blijft behouden.

Dit is natuurlijk het belangrijkste voordeel. Om die reden is het dus zowel zakelijk als prive aan te raden om te bekijken welke mogelijkheden er allemaal liggen. Door bijvoorbeeld met de juiste aanbieder van stalling en opslag te werken, hoeft het ook nog eens niet veel te kosten om dit allemaal goed te verzorgen. Het is altijd goed om te zorgen dat je genoeg ruimte hebt om al je zaken goed verzorgd op te slaan.

Bedrijfsunits huren voor allerlei doeleinden.

Huurunits zijn in te zetten voor allerlei doelen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik om er bedrijfsmatige dingen in op te slaan. Daar zijn de units natuurlijk heel geschikt voor. Dit kan je op een zakelijke manier bekijken, maar ook voor privé doeleinden is het heel geschikt. Wanneer je het zakelijk bekijkt, dan kan je al snel uitkomen bij zzp units. Dit zijn mooie ruimtes waar je al je spullen kan bewaren en opslaan als zelfstandige zonder personeel. Dat maakt het een stuk aantrekkelijker en deze huurunits te betrekken.

Zo kan je namelijk zorgen dat je een echte eigen werkplek hebt waar je bijvoorbeeld klanten of zakenrelaties kunt ontvangen. Dat maakt het wel heel aantrekkelijk. Natuurlijk is de huurruimte ook voor allerlei andere zaken in te zetten. De units dienen bijvoorbeeld ook goed als alternatieve opslagplek. In dat opzicht kan je er dus al je werk of je privé spullen daar heen zetten. Daardoor zijn de huurunits dus niet alleen maar geschikt voor zakelijke doeleinden maar zeker ook voor privé spullen om te stallen.

Dat neemt niet weg dat het slim is als zelfstandige om je kantoor aan huis te behouden en daarnaast te kiezen voor het huren van zzp units voor extra opslag capaciteit. Zo kan je een sprong voorwaarts maken op zakelijk gebied waar je veel profijt van zal hebben. Er zijn flink veel mogelijkheden en de huur ruimtes zijn daarmee goed flexibel inzetbaar. Op die manier kan dus ook ieder type ondernemer en elke hobbyist er op een goede manier gebruik van maken. Het is aan te raden om de voordelige mogelijkheden direct goed te gaan verkennen.

Contact Opnemen >> Bezetting & Prijzen >>